Mafia Mamma Mafya Anası
Sizin Oyunuz:
Haydi, ilk sen oyla!
5.4 IMDB Puanı 432 Görüntülenme

Mafia Mamma Mafya Anası

Mafya Anası Mafia Mamma filmi güncel 1080p tek parça izle türkçe dublaj yada altyazılı olarak full hd izle yüksek kalitede sinema keyfini 4k izle tek part 720p-izle

Mafia Mamma, 2023 yılında çekilmesi planlanan bir suç komedisi filmidir. Filmin konusu, kendini ölen bir mafia babasının intikamını almak için çabalayan, kötü niyetli ve komik bir ailenin hikayesidir.

Filmin ana karakteri, babasının ölümünden sonra, yetişkinliğe erken adım atmak zorunda kalan, küçük bir kız olan Maddie'dir. Maddie, babasının intikamını almak için, kendisine kendi kraliçeliğini kurmak için antik bir şehir olan Salerno'da yer alan çeteyi yönetmeye karar verir.

Bu arada, Maddie'nin kötü niyetli ama eğlenceli bir ailesi de ortaya çıkar. Maddie'nin teyzesi, öğrenme güçlüğü olan ve ailesi tarafından mobbing yapan genç bir adam olan Gino. Maddie'nin amcası ise, Gino'nun kötülüklerinin arkasında saklanan ve Maddie'nin kraliçeliğinin ayaklarının altında dolaşan bir karakter olan Antonio. Maddie'nin annesi ise, babasının ölümünün etkisiyle kendisini çaresizce bir şekilde kötülüğe sürükleyen çok zengin bir karakter olan Maria'dır.

Maddie, bu kötü niyetli ama eğlenceli ailesiyle birlikte, kendisine kraliçeliğini kurmak için, Salerno'daki çetenin köklerini söküp atmaya başlar. Maddie, çetenin başındaki lideri olan Don Gennaro'yu öldürmek için intikam planlarınını gerçekleştirmek için diğer aile üyelerini kullanır. Ancak, Maddie'nin planlarının arkasında, Don Gennaro'nun kızı olan Sofia'nın kötü niyetleri yatmaktadır.

Mafia Mamma, Maddie'nin intikamını almak için, kötü niyetli ama eğlenceli ailesiyle birlikte, kendi kraliçeliğini kurmak için, Salerno'daki çetenin köklerini söküp atmakta olduğu maceradan oluşmaktadır. Film, Maddie'nin kötü niyetli ailesinin arkasında saklanan Don Gennaro'nun kızı Sofia ve Maddie'nin intikam almaya çalışırken karşılaştığı zorluklarla ilgili komik ve hareketli bir hikayedir.
1xbet

1xbet
  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Mafia Mamma

    Yayın Tarihi:

    14 Nisan 2023

    Senaryo:

    Amanda Sthers, J. Michael Feldman, Debbie Jhoon

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?

    >